Home Support Forums WordPress Landyland Widget area's not working as they should?

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  support 1 week, 1 day ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #8699

    acoupleblog
    Participant

    Hello,

    On my website I’ve tried to add multiple widgets on my frontpage in the sidebar and I used the code for the ‘about me’ widget you provided in documentation. However, the area does not have the boxed lay out as in your demo & the widget underneath it, is placed through the about me widget. Can I fix this? http://i.imgur.com/KMAGhZ9.jpg

    Also, I’ve added social icons and a menu to my footer, but the text shows in the same color of the footer. Can I change this?

    View post on imgur.com

    #8707

    support
    Keymaster

    Hello,
    We need a link to your site. So that we can see the error code. Please write a link to your site.
    Thank You

    #10178

    ioanaboila
    Participant

    Hello @acoupleblog, I have an issue with my widgets as well. I can’t seem to be able to make the front page widgets work, i get an error message on he right hand side saying “There is no widget. You should add your widgets into Home Default sidebar area on Appearance => Widgets of your dashboard. ”

    When I go in my Appearance -> Widget, I can see a main blog widget and single post widget sections, but the main blog ones don’t appear at all. I’ve seen in your screenshot above that you did manage to make them wok. Have you encountered my problem?

    #10182

    support
    Keymaster

    Hello,
    Do you have the same set of widgets?
    http://puu.sh/ASYJY/894d9da453.png
    make your screenshot
    Thank You

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.